LYKKEGAARD er en del af 'Lysets Land' kampagnen, der er et samarbejde mellem kommuner og turistforeninger i 'Toppen af Danmark'
   
Happy Feet, Mads Ejlersen, 2002, foto: Rikke NygaardAluminia, foto: Rikke NygaardMorgenmad, foto: Rikke NygaardEdel Borup Winther, raku krukke med glaslåg, foto: Rikke NygaardAluminia Confetti æggebæger, foto: Rikke NygaardSeng i Nørregade, foto: Rikke NygaardLykkegaards stuehus, foto: Lykkegaard I/S
This page in English

Lykkegaards Marskandiserbutik - noget for enhver smag og også noget for dem, der ingen smag har ...
Er du til gamle ting, der gerne må bære præg af tidens tand? Så er vores marskandiserbutik noget for dig.
Valget af betegnelsen marskandiser er helt bevidst. Det ville være meget ujysk at bruge en betegnelse som 'antik' om størstedelen af vores ting. Men vi har mange fine ting, som også kan ses til langt højere priser i antikvitetsforretninger.

Aluminia, Foto: Rikke Nygaard

Kongelig fajance
- til køkkenskabet eller kaminhylden ...
Gennem mere end 100 år er der fremstillet brugs- og prydgenstande i fajance på Aluminia fabrikken. Først i 1969 gik det gamle logo ud af produktion og blev erstattet af det kendte Royal Copenhagen Fajance varemærke. 

Juleplatterne ned fra væggen ...
Bing & Grøndahl udgav den første juleplatte i 1895, og platterne har været skattede samlerobjekter lige siden. Der findes samlere og forhandlere i hele verden, og specielt uden for Danmarks grænser er juleplatter fra Royal Copenhagen eller de små Aluminia miniplatter med danmarksmotiver en velkommen gave fra danske gæster.
D'herrer Bing & Grøndahl ville have nydt at vide, at deres opfindelse fra 1895 - juleplatten - nu igen er moderne. Ikke som vægpynt men som tallerken til forretter, desserter, sild, æbleskiver og hvad vi ellers spiser i juletiden. Om det er kult eller kitsch kan vi ikke sige...Bing & Grøndahl juleplatte 1915. Foto: Lykkegaard I/S
Aluminia, Arresø. Foto: Lykkegaard I/SAluminia, Mariager. Foto: Lykkegaard I/SAluminia, Kirsten. Foto: Lykkegaard I/S

Retro - på mode igen
Brugtbranchen er i øjeblikket præget af en såkaldt retro-bølge. Retro betyder bare 'igen' - altså at noget, der tidligere har været på mode, er kommet det igen. Vi har en teori om, at hvis man venter længe nok, bliver alt moderne igen. Det er kun et spørgsmål om, hvorvidt man har tid til at vente.

I øjeblikket er det dåser af enhver art, Rosti plast, Kold plast, Turi Design, stentøj, teak og stål, der er det hotteste hotte. Det har vi selvfølgelig masser af i butikken, i det omfang vi kan skaffe interessante varer nok.

I marskandiserbutikken finder du også: Småmøbler, glas, porcelæn, bestik, lamper, malerier og tryk, tusindvis af bøger, figurer, nips og tusind andre ting. Hos os kan du altid finde den helt rigtige gave.

Vi har efterhånden et stort sortiment i drikkeglas samt brugs- og serveringsdele i glas. Enkelte kendte navne og en masse ukendte.

Mange hundrede dele keramik i den 60'er og 70'er stil, der netop nu er retro-kult.

Bøger. Foto: Lykkegaard I/SBøger. Foto: Lykkegaard I/SBøger. Foto: Lykkegaard I/S

Vurdering
Vi medvirker gerne ved vurdering af indbo fx. ved opgørelse af dødsbo mv. For vurdering beregner vi et honorar på kr. 350,00 pr. time + transport kr. 175,00 pr. time og kr. 4,12 pr. kørt KM. Priserne er inkl. moms. Der faktureres pr. påbegyndte halve time.

 

Lykkegaard I/S · Bindslevvej 54 · Tversted · DK-9881 Bindslev · Denmark · Phone: (+45) 9893 1702